Pharrel Williams zet samenwerking Bionic Yarn en G-star Raw op

Pharrell Williams, creatief directeur bij Bionic Yarn, kondigt in het American Museum of Natural History ‘RAW for the Oceans’ aan, een langdurige samenwerking tussen denim merk G-Star RAW en Bionic Yarn. De samenwerking is een creatieve studie, waarin Bionic Yarn en G-Star hun krachten hebben gebundeld voor de innovatie van denim. Samen maken zij een collectie met gerecyclede materialen uit oceanen die vanaf augustus 2014 in de winkels ligt. Naast deze gezamenlijke seizoenscollecties zal G-Star ook materiaal van Bionic Yarn in bestaande productlijnen gaan integreren.

Pharrell Williams vertelt over het project: “De samenwerking met G-Star is een logische keuze, omdat zij al heel lang de grenzen van mode en denim verleggen. Bionic Yarn is een bedrijf dat is gebouwd rond prestaties en denim is de perfecte categorie om de wereld te laten zien wat Bionic Yarn in huis heeft. Iedereen heeft wel een jeans in kast hangen.”

Met de ontwerp filosofie ‘Just the Product’ richt G-Star zich op de voortdurende heruitvinding van modern vakmanschap, 3D-denim innovatie en nieuwe materialen. CMO bij G-Star, Thecla Schaeffer, vertelt: “Bij G-Star heeft innovatie altijd al centraal gestaan en door de integratie van Bionic Yarn in onze collectie zetten wij de volgende stap in het creëren van denim voor de toekomst. We zijn erg enthousiast over de langetermijndoelen van deze samenwerking en over Bionic als onze zakelijke partner.”

De ‘RAW for the Oceans’-collectie is vanaf 15 augustus verkrijgbaar in geselecteerde G-Star RAW-winkels en online. Ga naar g-star.com/rawfortheoceans voor meer informatie.

Bekijk de video die de ‘RAW for the Oceans’ toelicht.

Lees ook:RAW FOR THE OCEANS TWEEDE GOLF
Lees ook:PLASTICVERVUILING: PHARRELL WILLIAMS EN ANTON CORBIJN KEREN HET TIJ
Lees ook:G-STAR & PHARRELL WILLIAMS LANCEREN MOBIELE GAME
Lees ook:Adidas komt met Supercolor pack ontworpen door Pharrel Williams
Lees ook:Adidas lanceert nieuwe serie Supershell sneakers voorzien van artwork

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>