Talkies Magazine bestaat twintig jaar

Talkies Magazine bestaat twintig jaar en dat werd maandagavond gevierd met de lancering van de spectaculaire jubileumcover! Tien bekende vrouwen sieren de extra feestelijke editie en onthulden hun cover afgelopen gisteravond tijdens een besloten anniversary party.

Brasserie Van Dam was het decor van dit bruisende Talkies feest, waarbij de bubbles, bites en beats natuurlijk niet ontbraken. Bekenden, partners en prominenten genoten hier van een gezellige avond. De presentatie was in handen van hoofdredacteur Kristina Bozilovic, die de cover samen met de overige negen modellen onthulde.

Het extra dikke Talkies Jubileumnummer ligt vanaf aanstaande vrijdag 7 februari in de winkels.

 

Lees ook:Talkies Terras Award 2014!
Lees ook:Talkies Magazine komt met Talkies Man
Lees ook:Jackie magazine viert 50ste editie met Bastiaan van Schaik als nieuwe hoofdredacteur
Lees ook:Vogue Nederland viert September Issue met cover girl Imaan Hammam
Lees ook:H&M, Monki en Weekday openen grootste winkel van Europa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>