TOMMY HILFIGER KONDIGT SAMENWERKING ZOOEY DESCHANEL AAN

De Tommy Hilfiger Group, een volledige dochteronderneming van PVH Corporation [NYSE: PVH], introduceert “To Tommy, From Zooey”, een capsulecollectie van jurkjes en accessoires die is ontworpen door actrice, muzikante en stijlicoon Zooey Deschanel en de beroemde Amerikaanse ontwerper Tommy Hilfiger. De collectie is vanaf begin april 2014 verkrijgbaar op tommy.com en in geselecteerde Tommy Hilfiger-winkels in Noord-Amerika, Europa, Mexico en Japan.

Lees ook:Actrice Zooey Deschanel ontwerpt capsulecollectie voor Tommy Hilfiger
Lees ook:Topmodellen bundelen krachten met Tommy Hilfiger
Lees ook:HILFIGER COLLECTION POP-UP BOUTIQUE GEOPEND IN DE BIJENKORF AMSTERDAM
Lees ook:GIGI X TOMMY – THE GIRL BY TOMMY HILFIGER
Lees ook:Zalando brengt Tommy x Gigi Collectie naar Europa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>