Hotelkamers aangekleed als modellen tijdens fashion week

Dat Amsterdam het hele jaar door een Fashion Capital is en dat mode en design moeiteloos in elkaar overgaan, bewijst Hotel The Exchange aan het Damrak. Op zondag 19 januari, dag twee van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam, waren de bijzondere hotelkamers van het hotel eenmalig geopend voor het publiek.

In het hotel maken gedurende het jaar vele buitenlandse gasten kennis met het mode-DNA van Amsterdam. Gisteren konden ook inwoners van Amsterdam op een bijzondere manier ervaren hoe haar creatief talent de stad aankleedt. Suzanne Oxenaar, creatief directrice van het hotel vertelde over het unieke project, waarna de studenten van het AMFI bezoekers een persoonlijke rondleiding gaven. De fashion designers in spe voerden de regie bij het ontwerpen en het aankleedden van de kamers als catwalk modellen. ’10 Days of Downtown’ duurt nog tot en met 27 januari.

Lees ook:AMFI studenten tonen fashion films tijdens AIFW
Lees ook:ONE DAY SHOP van The Next Closet in hotelkamers van het INK Hotel Amsterdam
Lees ook:WE verkoopt jeans ontworpen door AMFI studenten
Lees ook:MODE MET VERHAAL: AMSTERDAM FASHION INSTITUTE TOONT 7 KORTE FASHION FILMS
Lees ook:Programma Amsterdam Fashion Week (AIFW)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>