Doutzen Kroes loopt Björn Borg show Amsterdam

Doutzen Kroes liep woensdagavond mee in de show van Björn Borg, die het Zweedse merk dat dit jaar haar 21 jarig bestaan viert. Na de catwalkpresentatie van de heren- en damescollectie werd de avond afgesloten met een DJ set van Jaziah van Illuminati Ams.

AW14/15 staat in het teken van een nieuw begin. Björn Borg bestaat dit jaar 21 jaar, een goed moment om terug te blikken naar waar alles begon, te begrijpen waar het merk nu staat en te visualiseren waar Björn Borg heen gaat in de toekomst. Met dit in gedachte was de herintroductie van de loose boxer een feit. Het merk heeft opnieuw de standaard gezet met een stylish collectie voor een actieve en atletische lifestyle. Drie belangrijke prints voeren de boventoon in de collectie; Blueprint, Ascii en 8-Bit.

Lees ook:Björn Borg lanceert skin underwear collectie op Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie
Lees ook:Björn Borg AW14: Flirtualreality
Lees ook:Björn Borg tekent Olymisch kampioen Koen Verweij als brand ambassador
Lees ook:Win een BJÖRN BORG WK-feest!
Lees ook:Björn Borg showt ´See now, Buy now´ collectie in Royal Tennis Hall

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>