Primark toont voorjaarscollectie 2014

Alvast iets moois om naar uit te kijken. Primark toont haar voorjaarscollectie voor 2014.

De PRIMARK vrouwencollectie staat dit voorjaar in het teken van een combinatie van grafische printjes en mierzoete kleuren, dromerige stoffen en futuristische afwerkingen. Komend seizoen is er voor elk silhouet een passende trend– van felle, volumineuze rokken in de Modern Couture lijn, tot strakke en praktische stukken in de Sandstorm lijn.

Prints zijn alom aanwezig bij Primark. Dit is zowel te zien in de verschillende My Little Pony prints in de Dream Punk lijn tot bedwelmende caleidoscopische printjes in de Hip Trip lijn. De preppy, atletische stijl in de Bubblegum High geeft een retro kijk op vrijetijdskleding terwijl de Polariod Nostalgic lijneen meisjes hart sneller laat kloppen met de zweverige jurkjes en vervaagde bloemen print.

De al bekende statement kettingen worden dit jaar aangevuld met grote oorbellen en opvallende armbanden. De futuristische touch zie je vooral terug in een aantal metallic clutches en schoenen.

 

Bekijk alle looks.

Lees ook:Primark toont voorjaarscollectie vol printjes
Lees ook:Primark laat je schitteren deze feestdagen
Lees ook:Primark toont uiteenlopende wintercollectie 2010
Lees ook:Victoria Beckham is trotse Britse ontwerpster
Lees ook:De lucht in met Hermès

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>