Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam catwalkprogramma bekend

Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam kondigt vandaag het catwalkprogramma van haar tienjarige jubileumeditie aan. Van 23 tot en met 27 januari 2014 zullen gevestigde namen, opkomende designers en nog onbekende labels hun A/W ‘14 collecties aan internationale modeprofessionals en het modepubliek showen. Gezamenlijk tonen zij een tijdsbeeld van de Nederlandse mode.

Op het programma staan gevestigde namen als Mattijs van Bergen, Aziz Bekkaoui, Francisco van Benthum, Spijkers & Spijkers, Ilja Visser, Jan Boelo en dennis diem, opkomende designers als MaryMe JimmyPaul, Winde Rienstra en Dorhout Mees, maar ook nog onbekende labels als Maison Faux, Atelier MariaLux, David Laport, Jef Montes en Ratna Ho.
Carlo Wijnands, programmadirecteur van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam: “We zijn er weer in geslaagd een catwalkprogramma samen te stellen met een groot aantal creatieve en eigenzinnige labels die goed passen bij het uitgesproken karakter van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Gezamenlijk tonen zij een tijdsbeeld van de Nederlandse mode, onze identiteit en onze maatschappij. Daarom is er ook steeds meer enthousiasme onder commerciële partijen om zich met mode te verbinden. Dat is niet alleen belangrijk voor Nederlandse fashion designers, maar ook voor de modebranche als geheel.”
Modepubliek verwend met livestream, toegangskaarten en tien dagen ‘Downtown’
Alle catwalk shows van de 20e editie van de modeweek zijn live te volgen via de FashionWeek Nederland App (beschikbaar vanaf januari 2014) en via www.fashionweek.nl. Daarnaast is het voor modeliefhebbers nu ook mogelijk om zelf aanwezig te zijn bij de catwalk shows en de sfeer op het Westergasterrein te proeven. Na aanvraag van een gratis lidmaatschap van de Frontrow Club kunnen zij vanaf vandaag kaarten bestellen via www.fashionweek.nl. Bovendien wordt het modepubliek ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam tien dagen lang bediend met tien publieksevenementen op tien culturele locaties in Amsterdam. Dit ‘Downtown’  programma begint al op 18 januari.

 

Lees ook:Doutzen Kroes aanwezig op Amsterdam Fashion Week 2015
Lees ook:Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam internationaal succes
Lees ook:Virtueel op eerste rij tijdens opening Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam
Lees ook:Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam maakt programma bekend
Lees ook:Mercedes-Benz titelsponsor Amsterdam Fashion Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>