TOMS werkt samen met Tabitha Simmons

De eerste samenwerking van schoenenmerk TOMS is een feit. TOMS werkt samen met beroemd schoenenontwerpster en stylist Tabitha Simmons aan een exclusieve limited edition schoenencollectie voor Holiday 2013. Deze speciale collectie bestaat uit tien unieke stijlen. Het resultaat is een schoenencollectie waarin TOMS’ comfort en diversiteit gecomplimenteerd worden met de style expertise en het trendsettende design van Tabitha.

De TOMS+ x Tabitha Simmons is de eerste samenwerking voor TOMS+.  TOMS+ is het premium label van het merk dat alleen bijzondere materialen gebruikt in combinatie met creatief design. De collectie bevat vier verschillende kinderschoenen. Tabitha’s debuut in de kleine maatjes.

“Tabitha’s design expertise, haar enorme aanzien binnen de modewereld en haar waardering voor ons One for One ® -project maken deze samenwerking zeer bijzonder voor ons, “ zegt TOMS founder Blake Mycoskie. “Op ons kantoor spreken sommige collega’s over TabiTOMS! We zijn zeer gelukkig om met haar samen te werken.”

De ontwerpen in de TOMS+ x Tabitha Simmons collectie laten duidelijk Tabitha’s vakbekwaamheid zien. Ze maakte gebruik van TOMS meest populaire silhouetten. Elegant patchwork van Zwitserse en zijden stippen decoreren de canvas en zijden klassiekers. Tabitha’s kenmerkende strepen voegen een verfijning toe aan de Desert Wedge, een schoen met een zool van touw. Dezelfde strepen sieren de kinderschoenen Cordones en Velcro Classics. Ook voor deze samenwerking geldt het One for One®-principe. Voor elk paar verkochte schoenen schenkt TOMS een paar nieuwe schoenen aan een kind in nood: One for One®.

 

Lees ook:TOMS x Jonathan Adler voorjaarscollectie
Lees ook:TOMS en Van den Assem openen pop-up store in Rotterdam
Lees ook:Nederlandse modellen en TOMS steunen goede doel
Lees ook:TOMS en National Geographic lanceren Big Cats Collection
Lees ook:TOMS Tropical Jungle collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>