WEEKDAY LANCEERT MTWTFSS/HE CAPSULE COLLECTIE

MTWTFSS S/HE from Weekday on Vimeo.

De Zweedse retailer Weekday lanceert voor voorjaar 2014 de capsulecollectie MTWTFSS/HE – een compacte collectie met kledingstukken die door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. Weekday archief-klassiekers krijgen een ‘gender-free’ design-update en onderzoeken op een innovatieve manier de relatie tussen lichaam, kledingstuk en identiteit. De collectie wordt gelanceerd met een opvallende film waarin het concept wordt uitgelegd en de collectie te zien is. MTWTFSS/HE is vanaf begin februari 2014 verkrijgbaar bij Weekday stores wereldwijd.   
 
De introductie video is hierboven te zien.

Lees ook:Weekday brengt capsule collectie MTWTFSS/HE uit
Lees ook:Weekday komt naar Nederland
Lees ook:WEEKDAY KOMT NAAR ROTTERDAM
Lees ook:H&M toont nieuwe najaarscollectie in mini-modeshow
Lees ook:Modeshow Tom Ford (SS2011) eindelijk te bekijken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>