H&M LANCEERT ‘ALL FOR CHILDREN’-COLLECTIE MET KIDS OP DE CATWALK

Woensdag presenteerde UNICEF-ambassadeur Renate Gerschtanowitz een speciale kids catwalkshow voor de lancering van H&M’s ‘All for Children’-collectie. 31 kinderen uit dezelfde schoolklas showden de collectie die dit jaar bestaat uit sprookjesachtige verkleed-items. 25% van de verkoopprijs gaat rechtstreeks naar het ‘All for Children’- project van H&M en UNICEF dat zich inzet voor de rechten van kinderen in Bangladesh. De collectie is vanaf 10 oktober verkrijgbaar in 3 H&M-winkels in Nederland en online.

Lees ook:Designer Teddyberen voor het goede doel
Lees ook:I-phone cover/tasje O.JACKY Berlin
Lees ook:Doutzen stories collectie by Hunkemöller instore & online verkrijgbaar
Lees ook:PAUW Spring Event ten bate van UNICEF
Lees ook:H&M doet ook weer aan goede doelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>