Curaçao kleurt roze tijdens eerste Curaçao Gay Pride

Van 25 tot en met 29 september kleurt Curaçao roze. Het Caribische eiland beleeft deze maand namelijk haar eerste eigen Curaçao Gay Pride.

Voorheen organiseerde het eiland al jaarlijks het Get Wet Festival, maar vanaf dit jaar verandert dat in een heuse Gay Pride.

Op het programma: verschillende straat- en themafeesten waarbij alle feestgangers natuurlijk hun mooiste pakkie uit de kast trekken (al dat lak en leer zal warm worden bij temperaturen van boven de dertig graden, maar een lust voor het oog zal het zeker zijn).

Geen Amsterdamse grachten, wel zon, strand en een zee van vrolijk uitgedoste eilandbewoners en toeristen. Een Caribische Gay Pride, wat ons betreft nú al een aanrader voor alle  vakantiegangers en eilandbezoekers, die eind september in de buurt van de Nederlandse Antillen zijn.

Lees ook:Curaçao kleurt oranje
Lees ook:Amsterdam kleurt roze tijdens Gay Pride 2011
Lees ook:Grazia showt wintermode op de Amsterdamse PC
Lees ook:WEEKDAY LANCEERT LIMITED EDITION PRIDE TSHIRTS
Lees ook:Column: Hippe mode en happy sheep

1 Reacties // Reageer

One thought on “Curaçao kleurt roze tijdens eerste Curaçao Gay Pride

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>