Jason Wu nieuwe ontwerper Hugo Boss

Jason Wu (30) is de nieuwe creative director van Hugo Boss. De in Taiwan geboren ontwerper, die in 2007 zijn gelijknamige eigen label Jason Wu oprichtte, gaat vanaf deze week (15 juni) aan de slag als ontwerper van de Hugo Boss vrouwenlijnen (Ready to Wear & Accessory).

Wu zal een studio openen in New York en tevens werkzaam zijn in Metzingen, Duitsland om vanuit daar het creatieve Hugo Boss team aan te sturen. Tegelijkertijd blijft de ontwerper voor zijn eigen Jason Wu merk ontwerpen.Tijdens de New York Fashion Week in februari 2014 zal Wu zijn eerste collectie voor Boss presenteren.

Lees ook:Graeme Black wordt nieuwe ontwerper bij Hugo Boss
Lees ook:Hugo Boss zoekt modellen voor modeshow
Lees ook:Hugo Boss brengt ons een vrouwelijk geurtje
Lees ook:BOSS LANCEERT NIEUWE GEUR: THE SCENT FOR HER
Lees ook:Bekijk de nieuwste Burberry show live!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>