Danie Bles onthult eerste eigen ByDanie kledingcollectie

Danie Bles heeft vandaag haar allereerste ByDanie kledingcollectie onthuld. De styliste van vele bekende Nederlanders presenteerde de mode-items samen met 12 van haar “it-girls”, allen volledig gekleed in ByDanie designs. Denk aan: korte, strakke jeansbroekjes, panterprintvestjes, fake fur jasjes, wollen sweaters, suède bloezen en jasjes met franjes. ByDanie-fans kunnen vanaf juli terecht bij zo’n 75 boetieks in Nederland en België. Ook zal de collectie t.z.t. online te koop zijn.

Lees ook:ByDanie Designer Vintage Store geopend door Danie Bles
Lees ook:Danie Bles lanceert online Shop magazine
Lees ook:Danie Bles lanceert ByDanie StyleGuide in Britse dubbeldekker
Lees ook:Danie Bles geinspireerd door The Ultimate It-girl
Lees ook:Styliste Danie Bles huurt Tuschinski af voor ByDanie modeshow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>