Stijlvolle camera met wifi functie

Je kent het vast wel; je hebt de perfecte foto geschoten en je wilt ‘m het liefst zo snel mogelijk delen op Social Media. Met de meeste spiegelreflexcamera’s moet je eerst naar huis, je foto’s op je computer laden en kun je daarna pas iets posten. De nieuwe Samsung NX1000 camera geeft je echter de mogelijkheid je mooiste foto’s onmiddellijk online te zetten. Deze stijlvolle camera heeft namelijk een WIFI functie, waarmee je in kunt loggen op ieder ‘open’ netwerk om vervolgens je foto’s op Facebook te plaatsen.

De camera heeft daarnaast tal van standen en is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en roze. Die gaat voortaan mee in de handtas!

Lees ook:Old skool fotograferen met Lomography
Lees ook:DIY: Creëer je eigen ombre T-shirt
Lees ook:Lacoste Eyewear lanceert een collectie met drijvende monturen
Lees ook:WK T-shirt met alle hoofden deelnemende voetballers
Lees ook:Fashionable telefoneren met de Samsung Diva Folder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>