Stijlvolle iPad accessoires shop je online

Tablets en telefoons prijken de afgelopen weken massaal bovenaan onze Christmas Wishlists. Niet alleen de heren vragen de nieuwste technologische snufjes voor kerst ook bij de dames blijken de nieuwste iPads, Blackberry’s en iPhones razendpopulaire cadeau-opties. Leuk en aardig natuurlijk, al die nieuwe gadgets, maar zo’n duur apparaat vraagt wel om de juiste bescherming. En om te voorkomen dat jij je superdeluxe iPad op sleeptouw neemt in een nylon tasje, hebben wij enkele stijlvolle hoezen voor je op een rij gezet. Scoor jouw eigen sleeve, cover of hoes online en jouw kerstcadeau is (opnieuw) goed verpakt.

 

Lees ook:Modewebsite Netaporter introduceert iPad App
Lees ook:Originele kerstcadeaus waar iemand écht iets aan heeft
Lees ook:Nylon Magazine ontwerpt sneakers voor Nike
Lees ook:Trend Report SS2011: kleurrijke tasjes
Lees ook:Schoenenretailers focussen zich steeds meer online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>