Cover LINDA.100 onthuld

Linda de Mol heeft zondagavond tijdens het LINDA. KIPPENVELCONCERT de cover van de honderdste editie van haar blad LINDA. onthuld. Op de cover van het jubileumnummer is Linda zelf te zien, omringd door honderd lezeressen, allen gehuld in een Little Black Dress.

Het LINDA. Kippenvelconcert werd speciaal georganiseerd voor het jubileum van het succesvolle damesblad, dat Linda de Mol in 2003 startte. Tijdens het concert, dat werd gehouden in de Heineken Music Hall in Amsterdam, bezorgden tal van Nederlandse artiesten, onder wie Marco Borsato, de LINDA. boyband, Ben Saunders en Anita Meijer, de massaal toegestroomde LINDA.-fans de nodige kippenvelmomenten.

Over LINDA. 100
LINDA. 100 is een ode aan de lezeressen, aan wie het tijdschrift haar succes te danken heeft. In het 424 pagina’s dikke jubileummagazine daarom een grote winactie met de favoriete producten van Linda de Mol. Waaronder een Peugeot 208, UGGs, een reis naar Kenia, een personal shopper (inclusief budget!) en een intiem etentje met acteur Barry Atsma. Verder in LINDA. 100: een modeshoot met de leukste televisievrouwen van Nederland zoals Nicolette van Dam, Merel Westrik, Renate Verbaan en meer • Hollandse SM-stellen • Saskia Noort die zich afvraagt waarom er zo veel leuke single 40+-vrouwen zijn • zes mensen die nog nooit van Linda de Mol hebben gehoord • een naakte Lauren Verster, Geraldine Kemper en Géza Weisz • portretten van pasgeboren baby’s • Linda de Mol die Robbie Williams interviewt.

LINDA. 100 ligt vanaf woensdag 21 november in de winkel

Coverfoto: Tessted

P.S. Volg jij Fashion.blog´s Tess (@TessvanDaelen) al op Twitter?

Lees ook:Renate Verbaan krijgt Twiggy look voor LINDA. Mode
Lees ook:LINDA. 84 in teken van Saint Tropez
Lees ook:Een hete zomer met LINDA.
Lees ook:Renate Verbaan in Claes Iversen getrouwd met Winston Gerschtanowitz
Lees ook:Supermodel Linda Evangelista is terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>