Stil op Marktplaats rond Maison Martin Margiela collectie H&M

De lancering van de nieuwe designercollectie van H&M zorgde vanochtend in tegenstelling tot eerdere collecties niet voor een ware stormloop op Marktplaats, zo blijkt uit een persbericht van de verkoopwebsite. De collectie, die Maison Martin Margiela speciaal voor de Zweedse modeketen ontwierp, is sinds vanochtend in Nederland verkrijgbaar.

Op Marktplaats werden in vergelijking met voorgaande H&M collecties minder advertenties geplaatst en werd ook minder gezocht naar items uit de Margiela-collectie.

In voorgaande jaren waren stukken uit de designercollecties vrijwel meteen op Marktplaats te vinden. “Vandaag stonden er om 10.00 uur twee stukken online. Om 11.00 uur waren het er achttien. Bij Versace vorig jaar werden er op de eerste dag al ruim 300 advertenties geplaatst waarvan het gros al in de ochtend. Ook werd er toen meer dan 18.000 keer gezocht op de combinatie H&M en Versace”, aldus Olivier van Duijn, directeur Marktplaats

Lees ook:H&M Balmain binnen een half uur op Marktplaats
Lees ook:Lanvin voor H&M morgen al op Marktplaats
Lees ook:Donatella Versace nieuwe gastontwerper voor H&M
Lees ook:Nieuwe campagnebeelden Versace voor H&M
Lees ook:Gucci mode documentaire The Director komt eraan

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Stil op Marktplaats rond Maison Martin Margiela collectie H&M

  1. levi

    Misschien omdat deze collectie gewoon té lelijk/slecht/abstract is voor het mainstream modepubliek. Ik heb zelf echt geen behoefte aan deze collectie. En volgens mij meer mensen niet. Ik keek net bij de herencollectie en alle items waren nog te koop. Vorig jaar bij versace was alles rond het middaguur uitverkocht. Ik zie één giletje met de sequined scarf die ik leuk vind. Ik wacht wel tot de herenspullen in de sale komen net als met marni #nonevent

      /   Reply  / 
  2. Fash!on!sta

    Het is inderdaad wel erg opvallend dat de meeste items zelfs nu nog steeds te koop zijn in de online shop. Wellicht is deze collectie toch wat te haute couture en futuristisch. Er zit voor mij persoonlijk dan ook geen enkel item tussen wat ik graag zou willen hebben, zelfs niet voor de helft van de prijs. Jammer, maar helaas. Nu is het wachten op de volgende samenwerking.. Maybe Karl Lagerfeld (Chanel)? Zou leuk zijn.. ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>