Sjaak Hullekes uit de kleren

Sjaak Hullekes breidt uit! Naast een mannenlijn en een mannengeur komt de ontwerper nu met een eigen ondergoedlijn. Sjaak Hullekes Sensitives is de nieuwste toevoeging aan het imperium van de ontwerper. Om de broekjes van eigen hand te promoten, ging Sjaak Hullekes bovendien zelf uit de kleren. En dan blijkt dat de designer ook prima door kan voor ondergoedmodel….

Het ondergoed van Sjaak Hullekes is vanaf nu te koop zijn in de Sjaak Hullekes winkel in Arnhem, en via de online store.

Onderbroeken & Sjaak
Sjaak Hullekes en zijn compagnon Sebastiaan Kramer ontwierpen al voor diverse grote merken ondergoed collecties, en hadden samen in het begin van hun carrière een eigen herenondergoed label.

In januari, tijdens zijn openingsshow van de Amsterdam Fashion Week, liet Sjaak Hullekes duidelijk merken bezig te zijn met een ondergoed lijn onder zijn naam. De dansers welke zijn show opende waren gehuld in slechts ondergoed, en ook enkele modellen liepen voorbij in soms niet meer dan een string.

 

 

Lees ook:Sjaak Hullekes Amsterdam Fashion Week Preview
Lees ook:Fred de la Bretonière en Sjaak Hullekes slaan handen ineen
Lees ook:Sjaak Hullekes brengt mode en dans samen tijdens Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Mercedes-Benz Dutch Fashion Award 2009 voor Sjaak Hullekes
Lees ook:Sjaak Hullekes preview collectie Amsterdam Fashion Week 2012

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sjaak Hullekes uit de kleren

  1. gold account

    “The red dress” is een kunstproject van Elma van Imhoff en Saskia van Santen Kolff. De twee kunstenaars hebben zo’n 30 jongeren tussen de 16 en 25 met verschillende culturele achtergronden gevraagd hun invulling te geven op een rood basisjurkje. Jongeren van Marokkaanse, Antilliaanse, Ghanese, Surinaamse en Chinese afkomst geven ieder een eigen invulling aan het concept. De jongeren zijn gefotografeerd in hun eigen creatie op een locatie naar keuze en het eindresultaat is te bewonderen bij Imagine IC. De tentoonstelling zal op 23 maart geopend worden door mode-ontwerper Percy Irausquin. Bij de opening is ook een modeshow, gelopen door de jongeren en gestyled door studenten van de Gerrit Rietveld academie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>