Mode centraal tijdens de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf

De Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf komen er weer aan en dit keer is het koopjesspektakel extra gericht op mode. Op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober is er in het warenhuis een extra modieus assortiment verkrijgbaar en zijn er naast bijzondere artikelen, digitale stunts en diverse optredens, allen binnen het thema ‘dans’.

Aftrap
Op donderdag 4 oktober om 07.30 uur wordt op de Dam in Amsterdam de aftrap gegeven met een Dwaze Cadeau Regen waarbij met de smartphone dwaze prijzen te ‘vangen’ zijn. Dit jaar zijn er meer digitale vernieuwingen, waaronder de mogelijkheid om Drie Dwaze Dagen-artikelen via de Bijenkorf App te bestellen. De filialen openen op 4 oktober om 08.00 uur, de webshop om 09.00 uur.

Social Media
Robert Bohemen, Directeur Marketing van de Bijenkorf: “Dit jaar is het assortiment modieus én zetten we in op online vernieuwingen. Het modeassortiment is verkrijgbaar via de webshop en de volledige vernieuwde App van de Bijenkorf. Daarnaast zetten we sterk in op acties via social media kanalen zoals Facebook, Twitter en dit jaar voor het eerst op Pinterest. Vorig jaar waren we trending topic op Twitter. Het zou mooi zijn als we die prestatie kunnen evenaren.”

Focus op mode
Dit jaar is het Drie Dwaze Dagen-assortiment extra op mode gericht en daarom niet te missen voor de modeliefhebber. De dwaze tems sluiten aan bij de trends van het najaarsseizoen zoals Bohemian Style, English Rogues en de Power Of Colour. Dames- en herenmode van merken zoals Tommy Hilfiger, DKNY, Diesel, Gaastra, McGregor, Guess, Scotch & Soda en SuperTrash zijn te koop voor dwaze prijzen.

Lees ook:De Bijenkorf viert jubileumeditie Drie Dwaze Dagen 2013
Lees ook:Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf over 10 dagen van start
Lees ook:Dertigste editie van de Drie Dwazen Dagen van de Bijenkorf is gestart
Lees ook:Virtuele paskamer met 3D-techniek als eerste bij de Bijenkorf
Lees ook:Jetteke van Lexmond ‘opent’ virtuele paskamer in de Bijenkorf

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mode centraal tijdens de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf

  1. Willem

    Dwaze dagen zijn altijd goed!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>