Sylvie van der Vaart onthult speciale jubileumeditie Grazia

Grazia heeft vandaag haar speciale jubileumeditie onthuld in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Sylvie van der Vaart werkte mee aan de editie, gewijd aan het vijfjarig bestaan van de glossy en siert bovendien zelf drie maal de cover.

Over haar bijdrage aan het blad meldde Sylvie aan Ilovefashionnews: “Ik vond het het leukst om te zien dat wat je bedenkt ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt. Ik had het de laatste tijd erg druk maar dankzij een goede planning is er een tijdschrift tot stand gekomen. In de toekomst kan ik me wel voorstellen dat ik mijn eigen blad krijg. Maar niet nu hoor!”

Lees ook:Sylvie van der Vaart nieuwe columniste Grazia
Lees ook:Sylvie van der Vaart werkt niet langer exclusief met Mari van de Ven
Lees ook:Sport in Style: Sylvie Sport Collection & HKMX
Lees ook:Sylvie van der Vaart onthult eigen Barbie
Lees ook:Ontwerper Daryl van Wouw wil zijn eigen winkel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sylvie van der Vaart onthult speciale jubileumeditie Grazia

  1. Sara Jansen

    Ik zou ook wel graag zo’n jubileumeditie willen ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>