Forever 21 opent eind 2013 eerste winkel in Amsterdam

Forever21 komt naar Nederland. Nadat lange tijd geruchten gingen over een winkelopening in Amsterdam werd vandaag officieel bekend gemaakt dat de Amerikaanse (budget) modeketen een eigen winkel zal openen. De huurovereenkomst voor een flagshipstore is gesloten en Forever21 zal zich vestigen in het pand Rokin Plaza, gelegen aan de Kalverstraat en het Rokin in Amsterdam.

De verbouwingswerkzaamheden zijn inmiddels gestart en na de afronding in het laatste kwartaal van 2013 zal Forever21 in het pand haar eerste Nederlandse winkel openen. De flagship store heeft een oppervlakte van circa 4.500 m2 verdeeld over vijf verdiepingen.

Over Forever21
Forever21 is opgericht in Amerika in 1984 en is een van Amerika’s grootste fashion retailers. De Amerikaans modeketen heeft wereldwijd meer dan 500 winkels en is momenteel actief aan het expanderen in Europa, Azië en het Midden-Oosten.

 

 

Lees ook:FOREVER 21 opent eerste winkel in Amsterdam op 19 april
Lees ook:Forever 21 opent vestiging aan de Kalverstraat in Amsterdam
Lees ook:Forever 21 Amsterdam beleeft geslaagde VIP opening
Lees ook:C&A-vestiging aan Damrak wordt verbouwd tot flagship store
Lees ook:H&M opent Monki-winkel in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>