Nederlandse Vogue officieel gelanceerd

De Nederlandse Vogue is een feit. Dinsdagochtend 20 maart werd de allereerste editie van het tijdschrift in het Conservatorium Hotel in Amsterdam gelanceerd in het bijzijn van pers, ontwerpers en bekenden uit de Nederlandse modescene (BN’ers waren niet welkom).

Op de cover van de eerste Nederlandse editie staan maar liefst drie Nederlandse modellen. Romee Strijd, Ymre Stiekema en Josefien Rodermans werden voor de cover gefotografeerd door Marc de Groot. Marije Goekoop verzorgde de styling.

Vogue Nederland laat haar lancering niet bepaald geruisloos voorbij gaan. Dinsdagavond wordt nog het grote, exclusieve Vogue lanceringsfeest gehouden, dat wordt uitgezonden op RTL8.

Woensdag 21 maart vindt in alle Bijenkorf filialen een exclusieve voorverkoop plaats van the collector’s edition van Vogue Nederland: een speciale druk van het eerste nummer, in beperkte oplage a € 5,95. Vanaf 22 maart is het tijdschrift overal verkrijgbaar.

Foto taart: Tess van Daelen

Lees ook:Lancering Nederlandse Vogue te zien op RTL8
Lees ook:Lara Stone op cover tweede Nederlandse Vogue
Lees ook:Bijenkorf etalages in teken van Vogue Nederland
Lees ook:VOGUE pakt uit met gigantisch lanceringsfeest – FOTO’s
Lees ook:Vogue Nederland lanceert verleidelijke cover

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>