Danie Bles lanceert nieuwe zomerse StyleGuide

Danie Bles heeft vandaag de nieuwste editie van haar eigen ByDanie Shop & StyleGuide gelanceerd. Het magazine, dat volledig in het teken van de voorjaar/zomermode staat, is alweer de vijfde editie van het eigen blad van Bles.

In het nieuwe blad van de topstyliste krijgt de lezer een kijkje in de kast van Nikkie Plessen, worden dé zomertrends uitgelicht, vertelt Danie wat de musthaves voor het nieuwe seizoen zijn, onthult ze haar favoriete adresjes in modesteden Los Angeles en New York en laat ze zien hoe je je kunt kleden in de stijl van haar bekende klanten (Leontine, Sylvie, Yolanthe, Lieke, Estelle).

Kortom weer een bomvol inspirerend modenummer. ByDanie Spring/Summer is vanaf 13 maart te koop voor 6,95.

Lees ook:Danie Bles gasthoofdredactrice Metro Mode
Lees ook:Danie Bles ontvangt eerste ‘eigen’ Metro Mode
Lees ook:Danie Bles lanceert ByDanie StyleGuide in Britse dubbeldekker
Lees ook:DANIE BLES GEEFT FASHIONTIPS IN VIDEOBLOG OP BIG ENTERTAIMENT
Lees ook:Styliste Danie Bles lanceert Wedding Guide

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>