Danie Bles lanceert nieuwe ByDanie Style Guide

Foto: Tess van Daelen

De vierde Style Guide van styliste Danie Bles is vandaag verschenen. Het nieuwe magazine vol mode-inspiratie voor het aankomende winterseizoen werd vanmiddag feestelijk gelanceerd in het centrum van Amsterdam en Arnhem.

Met een Britse dubbeldekker, swingende deuntjes, Lily’s cupcakes en drankjes trokken Danie en haar team in beide steden veel bekijks. Aan modieuze voorbijgangers werden Style Guides uitgedeeld en tevens reikte Danie drie prijzen uit aan de aanwezige dames met de beste mix ’n match look. Het was lastig kiezen tussen alle toegestroomde fashionista’s, maar uiteindelijk gingen in zowel Amsterdam als Arnhem drie stijlvolle dames naar huis met fijne prijzen.

De nieuwe Style Guide is volgens Danie onmisbaar voor komende winter. “De Style Guide staat dit keer weer vol met de nieuwste trends, fijne shopadresjes en handige stylingtips. Het magazine biedt een leidraad voor het samenstellen van een trendy wintergarderobe en is bedoeld als  inspiratie voor het nieuwe seizoen”, aldus Danie.

ByDanie Style Guide Winter 2011/2012
De nieuwste ByDanie is alweer de vierde eigen trendgids van styliste Danie Bles. Dit keer staat de gids volledig in het teken van de najaars/wintermode van 2011/2012. Zo zijn álle looks (incl. verkoopinformatie) uit de ByDanie Mix & Match show in de gids te vinden. Ook geeft Sylvie een exclusieve kijk in haar closet in Londen en bespreekt Danie de ultieme wintersportlooks.

Verder vind je in de Style Guide onder meer: de stijl van Olcay Gulsen, Sylvia Geersen, Candy Dulfer, Paulien Huizinga, de Winter Musthaves, Danie’s favoriete shopadresjes en handige afkleedtips. Kortom, een editie die je niet wilt missen!

De ByDanie Winter Style Guide 2011 is vanaf 28 oktober te koop voor €5,95.

 

 

Lees ook:Danie Bles lanceert ByDanie StyleGuide in Britse dubbeldekker
Lees ook:Styliste Danie Bles lanceert Wedding Guide
Lees ook:BN’er parade bij spetterende Mix and Match show Danie Bles
Lees ook:Danie Bles lanceert eigen Style Guide
Lees ook:Danie Bles lanceert ByDanie Mix & Match poncho

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>