Danie Bles lanceert ByDanie StyleGuide in Britse dubbeldekker

Styliste Danie Bles lanceert deze week alweer haar vierde en nieuwste Style Guide. En voor de lancering van de nieuwste ByDanie Winter Guide heeft ze weer iets heel bijzonders bedacht. Donderdag 27 oktober rijden Danie Bles en haar team met een Britse dubbeldekker van Amsterdam naar Arnhem. In beide steden zal vervolgens de Style Guide wordt gelanceerd met DJ’s, drinks en Lily’s cupcakes.

Gratis Style Guides
Fashionista’s, zorg dat je erbij bent want iedereen krijgt een gratis exemplaar van de nieuwe ByDanie Style Guide!

Fashionprijzen
En er is meer… In beide steden zijn namelijk ook te gekke fashionprijzen te winnen. De best geklede dame of heer uit zowel Amsterdam als Arnhem wint een Fashioncheque t.w.v. €500,-, een exclusief ByDanie bikerjacket t.w.v. €299,- én een cheque van modewebshop Mayke.com t.w.v. €250.-. Kom dus zo fashionable mogelijk naar de lancering en laat zien dat jij de beste Mix & Match look hebt!

Op 27 oktober vind je de ByDanie dubbeldekker hier:

Om 12.30u op het Spui in Amsterdam

Om 15.30u op het Willemsplein in Arnhem

ByDanie Style Guide Winter 2011/2012
De nieuwste ByDanie is alweer de vierde eigen trendgids van styliste Danie Bles. Dit keer staat de gids volledig in het teken van de najaars/wintermode van 2011/2012. Zo zijn álle looks (incl. verkoopinformatie) uit de ByDanie Mix & Match show in de gids te vinden. Ook geeft Sylvie een exclusieve kijk in haar closet in Londen en bespreekt Danie de ultieme wintersportlooks. Verder vind je in de Style Guide onder meer: de Winter Musthaves, Danie’s favoriete shopadresjes en handige afkleedtips. Kortom, een editie die je niet wilt missen!

De ByDanie Winter Style Guide 2011 is vanaf 28 oktober te koop voor €5,95.

 

Lees ook:Danie Bles lanceert nieuwe ByDanie Style Guide
Lees ook:Styliste Danie Bles lanceert Wedding Guide
Lees ook:BN’er parade bij spetterende Mix and Match show Danie Bles
Lees ook:Styliste Danie Bles huurt Tuschinski af voor ByDanie modeshow
Lees ook:Danie Bles onthult eerste eigen ByDanie kledingcollectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>