Versace voor H&M: bekijk de collectie

De Versace voor H&M collectie is officieel nog niet onthuld, maar is nu al bijna volledig te bewonderen in de nieuwste editie van de Russische Vogue. Als eerste magazine hield het blad al shoots met de kledingstukken uit de designercollectie. We zien zwarte, knalgele en -roze jurkjes, voorzien van talloze gouden studs, bloemen- en dierenprints en luxe accessoires. Bekijk onderstaande pagina’s uit de Russische Vogue met daarin de designer voor H&M-items. Vanaf 17 november is de Versace voor H&M collectie te koop.

Lees ook:Nieuwe campagnebeelden Versace voor H&M
Lees ook:Versace voor H&M: Fashion.blog’s Favorieten
Lees ook:Donatella Versace nieuwe gastontwerper voor H&M
Lees ook:Eerste look Versace voor H&M onthuld
Lees ook:Nu ook mannenbeeld Versace voor H&M

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>