Holland’s Next Top Model 5 september weer van start

Holland’s Next Top Model gaat 5 september weer van start. Het modellenprogramma begint die dag aan een nieuwe reeks afleveringen met als doel het vinden van het meestbelovende nieuwe Nederlandse model.

Na twee seizoenen Benelux’ Next Top Model doen de Belgen en Hollanders het weer apart. Om het Nederlandse gevoel nog eens extra te benadrukken is de thema van de nieuwe reeks bovendien ‘Made in Holland‘. Dat zal onder meer terugkomen in de betrokken ontwerpers (Spijkers en Spijkers, Addy van den Krommenacker), maar ook in de fotoshoots en challenges (denk: molens en klompen).

Daphne Deckers zal de show wederom presenteren en ook Bastiaan van Schaik en Mariana Verkerk zijn weer van de partij. Tevens kunnen we bijdragen verwachten van de enige echte Miss J. Alexander (van America’s Next Top Model) en stylist Fred van Leer.

Holland’s Next Top Model, vanaf maandag 5 september, elke week op RTL 5, om 20.30u.

Lees ook:Tamara wint Holland’s Next Top Model 2011
Lees ook:Holland’s Next Top Clown
Lees ook:Bastiaan van Schaik weg bij glossy AvantGarde
Lees ook:Anouk Smulders presenteert Holland’s Next Top Model
Lees ook:Promofilmpje Kokkerellen met Modellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>