Hunkemöller toont nieuwe ‘droom-BH’ (met dank aan de NASA)

Hunkemöller is eruit; de lingerieketen heeft eindelijk een BH ontworpen met een droompasvorm. Een sexy BH die sinds begin deze week (augustus) verkrijgbaar is.

Nieuw aan de BH is een speciale cup gemaakt van memory foam, dat zich vormt naar het lichaam. Zodra de beha niet meer in contact staat met de warme huid, gaan de cups terug in de originele vorm.

De zogeheten ‘memory foam’ werd gek genoeg oorspronkelijk ontwikkeld door de NASA in 1966. Het werd gebruikt als bekleding in spaceshuttles om deze te voorzien van zachte en toch sterke kussens. Later, in 1988, werd het product op de markt gebracht voor de consument en werd het verwerkt in matrassen. En nu, na twintig jaar verdere ontwikkeling, vinden we het schuim terug in BH’s.

De Dreamfit Bra is verkrijgbaar in de Hunkemöller winkels en kost € 29,99. Een bijpassende slip is te koop voor € 14,99 en een bijpassende string voor € 12,99.

Lees ook:Marlies Dekkers collectie voor Hunkemöller gelanceerd
Lees ook:Hunkemöller lanceert eigen app
Lees ook:HUNKEMÖLLER LANCEERT ‘THE SYLVIE COLLECTION BY HUNKEMÖLLER’ IN PARIJS
Lees ook:Sylvie opent nieuwe Hunkemöller winkel in Amsterdam
Lees ook:Hunkemoller lanceert Valentijn collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>