Styliste Danie Bles is getrouwd – FOTO

Styliste Danie Bles is donderdag 16 juni in het huwelijksbootje gestapt met haar verloofde Joris Ebus. De twee trouwden in Naarden-Vesting in het bijzijn van familie en vrienden, waaronder Danie’s zus Chantal Bles, Winston Gerschtanowitz, Renate Verbaan en Nikkie Plessen.

Danie en Joris waren beide gekleed in Dolce & Gabbana. Hun zoontje Florian droeg een pakje van Bonpoint.


Op 1,2 en 3 juli vieren de newlyweds hun huwelijks nogmaals op het Italiaanse eiland Capri. Bij dat feest zullen zo’n honderd gasten aanwezig zijn onder wie Leontine Borsato, Nikkie Plessen, Sylvie van der Vaart en Supertrash-eigenaresse Olcay Gulsen.

Lees ook:Danie Bles trouwt in zelfontworpen jurk op Capri
Lees ook:Danie Bles lanceert eigen Style Guide
Lees ook:Styliste Danie Bles lanceert Wedding Guide
Lees ook:Danie Bles mixt & matcht voor Manfield
Lees ook:Sylvie van der Vaart onthult eigen Barbie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Styliste Danie Bles is getrouwd – FOTO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>