Jessica Simpson in nieuwe TV-show over mode

In Amerika komt binnenkort een nieuwe modeprogramma  op TV. De TV-show, genaamd Fashion Star zal gepresenteerd worden door Elle Macpherson en ook Jessica Simpson zal een vaste rol in het programma krijgen.

Volgens de makers van het programma zal het totaal niet lijken op de succesvolle TV-show Project Runway. De mode, die de ontwerpers in het programma maken, schijnt namelijk veel toegankelijker te worden. “We zijn niet op zoek naar iemand die een couture jurk voor de Oscars kan maken. We willen iemand die lingerie, badkleding, jeans en allerlei andere toegankelijke mode-items kan creëren”, aldus Elle MacPherson.

Lees ook:Elle Macpherson nieuwe presentatrice Britain’s Next Top Model
Lees ook:Elle MacPherson in Victoria Beckham!
Lees ook:Nieuwe webshop: Vintage Enzo
Lees ook:Miss J en Jay Manual van ANTM krijgen eigen programma
Lees ook:Tavi irriteert Grazia met enorme hoed bij couture show Dior

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>