Marlies Dekkers in zee met ijsmerk Magnum

Marlies Dekkers is onlangs een samenwerking gestart met Magnum. De lingerie-ontwerpster heeft zich voor het ijsmerk ingezet om een speciaal lingeriesetje te ontwerpen geïnspireerd op een nieuwe ijsco van Magnum. Dit ijsje, genaamd Magnum Temptation Fruit, bestaat uit rood fruit en melkchocolade en is dé ijsintroductie deze zomer. Het setje dat Marlies ontwierp kreeg de kleuren donkerbruin (chocolade) en warm roze (cranberries).

Marlies en Magnum zijn de ideale match. Marlies ontwerpt voor zelfverzekerde vrouwen die genieten van het leven en Magnum is voor échte ‘pleasure seekers’ die volop genieten. Het motto van beide is: ‘A day without pleasure is a day lost’.

Lees ook:Kendall Jenner lanceert Magnum Doubles tijdens Cannes Filmfestival
Lees ook:Karl Lagerfeld maakt muze Baptiste Giabiconi van chocolade
Lees ook:JEREMY SCOTT & CARA DELEVINGNE ONTHULLEN MAGNUM X MOSCHINO COLLECTIE IN CANNES
Lees ook:MAGNUM HAALT ITALIAANSE BESTSELLER NAAR NEDERLAND
Lees ook:Marlies Dekkers collectie voor Hunkemöller gelanceerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>