Vader Doutzen Kroes in afkickkliniek

Doutzen Kroes trouwde afgelopen jaar, kreeg een kind, was in no-time weer superslank en reisde al kort na de zwangerschap weer de hele wereld rond voor haar werk. Even leek het erop dat Doutzen’s leventje niet perfecter kon. Nu blijkt echter dat toch ook bij topmodel Doutzen Kroes niet alles 100% perfect is. Haar vader blijkt onlangs namelijk opgenomen in een afkickkliniek. Dit nieuws werd door het management van Doutzen Kroes bevestigd.

Johan Kroes is opgenomen in het bekende Castle Craig Hospital in Schotland, waar onder andere Yuri van Gelder zijn intrek nam om zijn cocaïneverslaving. “Ik weet niet precies om wat voor een probleem het gaat, maar hij zit in een kliniek”, vertelt de manager van Doutzen, Sarah Keller. “De familie is heel hecht en sterk en ze willen hier samen uitkomen.” Doutzens familie zou er niet mee zitten dat het probleem van Johan nu bekend is. “Ze voelen geen schaamte. Iedere familie heeft problemen.”

Lees ook:Doutzen Kroes onthult fitnessgeheimen bij Victoria’s Secret opening
Lees ook:Sylvia Geersen gevlucht uit afkickkliniek
Lees ook:Doutzen Kroes is zwanger
Lees ook:Het gaat goed met de Nederlandse modellen
Lees ook:Doutzen Kroes te gast bij RTL Boulevard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>