Fred de la Bretonière en Sjaak Hullekes slaan handen ineen

Fred de la Bretonière is een samenwerking aangegaan met jonge designer Sjaak Hullekes. Hullekes zal een kledinglijn voor Fred ontwerpen, bestaande uit diverse items van leer, aangevuld met knitwear en trico’s.

Fred de la Bretonière lanceerde tijdens zijn 40-jarig jubileum in 2010 zijn collectie lederen kleding aan vakhandel en pers. Naar aanleiding van deze collectie is Sjaak Hullekes gestart met het ontwerpen van een volledige collectie. Die collectie zal in september 2011 verkrijgbaar zijn en bevat truitjes, vestjes, jurkjes, tops en rokjes in aarde en nudetinten.

Fred de la Bretoniere: “De leren kledinglijn is een idee dat al sinds het begin van mijn carrière leeft. Met de medewerking van Sjaak, wordt dit idee nu dan ook echt verwezenlijkt. Sjaak en ik houden beiden van eenvoudige lijnen en werkten al eerder samen.”

Sjaak Hullekes vult aan: “Het handschrift van Fred ligt dichtbij onszelf en gaat terug naar de essentie. We houden beiden van goede kwaliteiten en tailoring van hoge kwaliteit.”

Fred: “De samenwerking is nog pril maar we zijn er beiden heel blij mee. We gaan ieder seizoen een collectie uitbrengen. Op de vraag of ik me bij mijn leest houdt? Leest betekent ook taille, snit. Dus ja ik houd me wel degelijk bij mijn leest.”

Lees ook:Sjaak Hullekes uit de kleren
Lees ook:Fred de la Bretonière lanceert kledinglijn
Lees ook:Harper’s Bazaars Cecile ontwerpt tas met Fred de la Bretoniere
Lees ook:Sjaak Hullekes brengt mode en dans samen tijdens Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Sjaak Hullekes Amsterdam Fashion Week Preview

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>