Bastiaan van Schaik gaat het weer presenteren

Stylist Bastiaan van Schaik heeft er weer een baan bij. En dit keer gaat het om een wel heel bijzondere functie. Van Schaik zal namelijk het weer gaan presenteren. Nu vraag je je misschien af wat dat in hemelsnaam met mode te maken heeft, maar de uberstylist zal bij iedere weersverwachting ook een outfitsuggestie doen.

Zonder uit het raam te kijken, kun je vanaf volgende week dus iedere ochtend in één oogopslag zien wat voor weer het wordt én advies krijgen over welke outfit daar het beste bij past. Regen, wind of zonneschijn, Bastiaan van Schaik – überstylist van Nederland –presenteert dagelijks het Modeweer en geeft daarbij passende stylingtips.

Bastiaan van Schaik: “Het is voor veel vrouwen iedere dag een struggle wat ze moeten aantrekken – of ze nu een gigantisch uitgebreide garderobe bezitten of niet. Het weer heeft hier natuurlijk een heel grote invloed op. Met Modeweer willen we het vrouwen makkelijk maken.”

Karin Swerink, hoofdredacteur van Glamour: “In Bastiaan hebben we de meest glamourous weerman van Nederland gevonden! Met zijn altijd verrassende kijk op fashion weet ik zeker dat hij onze lezeressen elke dag weer inspireert.”

De weersverwachtingen van Bastiaan van Schaik zijn vanaf maandag 14 februari dagelijks te vinden zijn op website van modemagazine Glamour.

Lees ook:Nederlandse Vogue onofficieel bevestigd
Lees ook:Bastiaan van Schaik lanceert schoenenlijn
Lees ook:Glamour toont naakte lezeressen
Lees ook:Bastiaan van Schaik gaat lesgeven
Lees ook:Bastiaan van Schaik geeft Playmobil poppetjes mode make-over

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bastiaan van Schaik gaat het weer presenteren

  1. Sippora

    Styletoday is dit ook gaan doen, maar dan met een echte outfit erbij, wat iets inspirerender werkt. Jammer ook dat Bastiaan het vaak mis heeft en zon voorspelt terwijl het vriest etc. Slimmer zou zijn om via twitter een weerbericht te plaatsen en op de site een bijpassende look te laten zien oid.

    http://www.sippora.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>