Amsterdam Fashion Week Preview: Addy van den Krommenacker

Addy van den Krommenacker showt vrijdag 28 januari zijn gloednieuwe collectie tijdens de Amsterdam Fashion Week. Hoewel zijn ontwerpen ook dit keer weer super vrouwelijk en glamoureus zijn, gaf de designer zijn collectie, genaamd A glamorous Pieceful Warior Woman, dit keer een ietwat stoerdere twist.

Team Peter Stigter ging bij hem langs in zijn atelier en maakte alvast de eerste foto’s van Addy’s nieuwste creaties. Ook vertelde Addy hen alles over zijn inspiratiebronnen, zijn kleur- en stofgebruik en gaf hij aan toch elke dag weer een beetje extra nerveus te worden voor de show.

Lees het interview en bekijk de foto’s van de nieuwe collectie van Addy van den Krommenacker op de blog van Team Peter Stigter.

Lees ook:Addy van den Krommenacker lanceert eerste parfum
Lees ook:Brooke Shields is weg van ontwerpen Addy van den Krommenacker
Lees ook:Sjaak Hullekes preview collectie Amsterdam Fashion Week 2012
Lees ook:Addy van den Krommenacker komt met tv-programma Xperience
Lees ook:Addy van den Krommenacker presenteert couture voor honden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>