Brooke Shields is weg van ontwerpen Addy van den Krommenacker

Donderdagavond 9 december werd in Amsterdam de jaarlijkse Miljonair Fair geopend. Actrice Brooke Shields was speciaal naar Nederland gekomen om de opening te verzorgen en couturier Addy van den Krommenacker toonde er zijn creaties. Toen de actrice zijn jurken zag, was ze meteen onder de indruk. Sterker nog, misschien zien we Brooke Shields binnenkort wel in een jurk van Addy op de rode loper. De twee gaan namelijk een afspraak maken, zo meldde Addy van den Krommenacker op zijn Twitterpagina.

Lees ook:Addy van den Krommenacker komt met tv-programma Xperience
Lees ook:Jurken Addy van den Krommenacker in Italia’s Next Top Model
Lees ook:Addy van den Krommenacker lanceert eerste parfum
Lees ook:Addy van den Krommenacker naar World Fashion Week
Lees ook:Addy van den Krommenacker presenteert couture voor honden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>