Marlies Dekkers Bijenkorf collectie onthuld

Marlies Dekkers heeft dinsdagavond 7 december haar speciale feestdagen collectie voor de Bijenkorf onthuld. De lingerie-ontwerpster lanceerde een uitgebreide collectie met onder meer kleding, servies, kerstversiering en food.

Alle producten stonden in het teken van ‘geheimen’. Marlies Dekkers koos voor dit thema, omdat geheimen en feestdagen erg bij elkaar passen.

‘De hele periode rondom de feestdagen heeft met geheimen te maken. We vertellen de kinderen dat Sinterklaas bestaat en houden hen daarmee voor de gek. We kopen stiekem cadeaus voor elkaar, die we vervolgens goed verstoppen. En ook het nieuwe jaar zit natuurlijk vol geheimen’, aldus de ontwerpster.

De verkoop van haar Bijenkorf collectie ging dinsdagavond op bijzondere wijze van start. Marlies Dekkers was in de Bijenkorf in Amsterdam aanwezig om de vijf werelden vol geheimen, die zij had ontworpen, officieel aan het publiek voor te stellen. Van alle vijf werelden kwam een verkleed model (incl. een opera-zangeres) naar voren met een grote sleutel om de wereld als het ware mee te openen.

De Marlies Dekkers Bijenkorf collectie bevat in totaal 52 artikelen. Zo kun je vanaf 7 december bij het luxe warenhuis terecht voor een Marlies Dekkers herensmoking, kinder-rompertje, kerstversiering, een USB-stick in de vorm van een sleutel, cadeaupapier, een dekbedovertrek, servies, taart en macarons.

Voor de Bijenkorf klanten werd op 7 december in alle filialen een geheime gouden sleutel verstopt. De klant die de sleutel vindt, ontvangt een feestelijk Marlies Dekkers cadeaupakket.

Naast de Marlies Dekkers collectie waren met name de Marlies Dekkers Bijenkorf etalages sprookjesachtig mooi. Prachtig verlicht en voorzien van geluid tonen die etalages de komende weken de vijf geheime werelden van Nederlands’ bekendste lingerie-ontwerpster.

Foto’s: Tess van Daelen

Lees ook:Marlies Dekkers lanceert nieuwe webshop
Lees ook:Marlies Dekkers collectie voor Hunkemöller gelanceerd
Lees ook:Marlies Dekkers opent winkel in Den Haag
Lees ook:marlies|dekkers bestaat 17 jaar!
Lees ook:Marlies Dekkers in zee met ijsmerk Magnum

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Marlies Dekkers Bijenkorf collectie onthuld

  1. Dekbedovertrek

    Prachtige collectie en erg mooi dekbedovertrek ook! Bedankt voor het posten van deze foto’s!

      /   Reply  / 
  2. Runstore

    Prachtige collectie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>