Victoria’s Secret collectie online te koop

De modeshow van lingeriemerk Victoria’s Secret is jaarlijks een absoluut hoogtepunt voor fashionista’s. Niet alleen vanwege alle topmodellen, die in de show meelopen, maar vooral ook door de prachtige creaties, die er geshowd worden.

Victoria’s Secret is een van de populairste lingerielabels ter wereld en is sinds kort ook te koop op Femina Elegance. De webshop verkoopt zowel lingerie als badmode en kleding en is op dit moment de grootste verkoper van Victoria’s Secret artikelen naar Europa.

Fashion.blog mag nu onder haar lezeressen een cadeaubon van 50 euro verloten. Ben jij nog op zoek naar een mooi lingeriesetje? Stuur onder vermelding van ‘Victoria’s Secret’ een mail naar: [email protected] en geef aan waarom jij de bon wilt winnen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Lees ook:Win een cadeaubon t.w.v. 50 euro voor Boxers.nl
Lees ook:Modellen Victoria’s Secret show bekend
Lees ook:Victoria’s Secret Amsterdam CS is open!
Lees ook:Nu 10% korting op mode die je een prinsessengevoel geeft
Lees ook:Victoria’s Secret Angels maken playback video

1 Reacties // Reageer

One thought on “Victoria’s Secret collectie online te koop

  1. Fleur

    Handig! Vind het zelf namelijk niet zo lekker wanneer ik in zo’n winkel moet passen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>