Rachel Zoe bevestigt zwangerschap

Een ding is zeker: haar baby zal vanaf dag 1 stijlvol door het leven gaan. Celebrity stylist Rachel Zoe bevestigde vandaag in verwachting te zijn van haar eerste kindje.

De afgelopen maanden gonsde het van de zwangerschapsgeruchten, maar niemand kon of wilde iets bevestigen. Vanavond maakte Rachel Zoe dan eindelijk via Twitter bekend dat zij en Rodger hun eerste kindje verwachten. Rachel zou al vijf maanden zwanger zijn van een jongetje.

‘Hi allemaal! Aan mijn loyale vrienden en followers wil ik officieel bevestigen dat ik zwanger ben! …Ik voel me geweldig, Rodger en ik zijn meer enorm blij en zo dankbaar voor al jullie liefde en steun. xo RZ & RB’, zo meldde Rachel Zoe op Twitter.

Tijdens seizoen drie van The Rachel Zoe Project, de realityserie over het leven van Rachel Zoe, werd er veelvuldig over baby’s gesproken. Hoewel Rachel niet zeker wist of haar lichaam een zwangerschap aan zou kunnen, is haar eerste kindje nu dus toch onderweg.

Congrats Rachel!

Op de foto: Rachel Zoe met een duidelijk aanwezig babybuikje tijdens het MOCA gala in Los Angeles. Naast haar: Toni Braxton.

Lees ook:Rachel Zoe eindelijk zwanger
Lees ook:Rachel Zoe over het vierde seizoen van The Rachel Zoe Project – video
Lees ook:Julia Restoin-Roitfeld is zwanger
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West krijgen dochtertje
Lees ook:Rachel Zoe vernoemt Morrison tas naar zoontje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>