Michael Kors zingt tijdens Fashion Night Out (filmpje)

Ontwerper Michael Kors had vrijdagavond 10 september wel een heel bijzondere bijdrage aan Vogue’ Fashion Night Out. De Amerikaanse mode-ontwerper en jurylid van Project Runway zong samen met Broadway-ster Idina Menzel het nummer Defying Gravity uit de Broadway musical Wicked. Dit leverde het hilarische, bovenstaande filmpje op. We hebben er eigenlijk maar een ding op te zeggen: het is goed dat Michael Kors mode-ontwerper is geworden…

Lees ook:Michael Kors toont collectie vol enorme bontjassen
Lees ook:Celebs zitten front row in New York
Lees ook:Modellen worden steeds jonger
Lees ook:WONDERLUST: DE NIEUWE GEUR VAN MICHAEL KORS
Lees ook:Kleding moet in 2011 vooral lekker zitten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>