H&M toont wintercollectie 2010 met lookbook filmpje

De najaarscollectie van H&M is ge-wel-dig!! Momenteel hangt er natuurlijk al een deel van in de winkels, maar de dikke jassen, wollen truien, shawls en mutsen moeten nog komen. In bovenstaand filmpje kun je de volledige najaarscollectie van H&M bekijken. Dit bewegende lookbook toont je alle ijzersterke outfits voor aankomende herfst en winter.

Lees ook:Prada maakt fantasie-rijk lookbook
Lees ook:Tom Ford onthult najaarscollectie met filmpje
Lees ook:Filmpje: Chanel’s couture collectie up close
Lees ook:Michael Kors toont collectie vol enorme bontjassen
Lees ook:Lanvin voor H&M: close-up filmpje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>