Grazia viert de zomer!

De meeste bladen hebben zo rond augustus hun focus al verlegd naar de winter en presenteren momenteel al de eerste najaarstrends. Weekblad Grazia (nog) niet, daar is het nog heerlijk hoogzomer. Beyonce in bikini siert de cover en binnenin het blad kunnen we genieten van celebs op vakantie, een zomerse fotoserie genaamd ‘Pretty by the Pool’ en de laatste zomertrends in Global Glamour. Prima editie om in je koffer mee op vakantie te nemen dus en de thuisblijvers halen de zon er toch een beetje mee in huis.

Wat je verder niet mag missen:

Grazia’s interview met Giovanca
Alles over transseksueel model Lea T.
de Mad Men Mania met aandacht voor vrouwelijke vormen

Lees ook:Angelina Jolie in hotpants op cover Glamour
Lees ook:Vakantiestress
Lees ook:Wil jij voor modemagazine Glamour aan de slag?
Lees ook:Must-Watch: FordModels tv
Lees ook:Modieuze paraplu’s voor in de koffer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>