Danie Bles mixt & matcht voor Manfield

Danie Bles, een van de bekendste stylisten van ons land, heeft weer een nieuw project gelanceerd. Voor Manfield creëerde ze een volledige mix & match collectie waarvoor Yolanthe haar inspiratiebron was.

Danie Bles kleedt gedurende het jaar bekende Nederlandse vrouwen als Leontine Borsato, Nikkie Plessen en Sylvie van der Vaart. Daarnaast organiseert ze twee maal per jaar haar eigen mix & match modeshow en onlangs lanceerde ze haar eigen digitale magazine. Toch had de styliste nog wat ruimte over om speciaal voor Manfield enkele schoenen te ontwerpen.

‘Het design team van Manfield heeft mij de vrije hand gegeven en ik ben trots op het resultaat. Dit keer heb ik mij door Yolanthe laten inspireren, zij staat nu helemaal in de spotlights en is sexy, glamour en classic met een fashion twist’, aldus Danie Bles.

Danie ontwikkelde ook een laars geïnspireerd op zichzelf. ‘Ik heb bij vele designers te gekke boots gezien en nu heb ik eindelijk mijn eigen laars, geïnspireerd op de trends van dit seizoen en een beetje op mezelf. Deze laars in zand of antraciet is een voorbeeld van een goede investering omdat het zeker langer dan één seizoen meegaat’, aldus Danie Bles.

De laarzen zijn vanaf half augustus verkrijgbaar bij Manfield.

Foto 1: laars Danie Bles

Foto 2: enkellaars Yolanthe

Lees ook:Danie Bles lanceert eigen Style Guide
Lees ook:Danie Bles houdt nieuwe Mix ‘n Match modeshows
Lees ook:Danie Bles lanceert nieuwe zomerse StyleGuide
Lees ook:Yolanthe lanceert sieradenlijn YCJewels in Instanbul
Lees ook:Danie Bles ontvangt eerste ‘eigen’ Metro Mode

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>