High heels pink prosecco party op 8 augustus

Schoenenontwerpster Hester Vlaming heeft een nieuwe collectie uitgebracht en ter ere daarvan wordt op 8 augustus een high heels Pink Prosecco Party gehouden.

Tijdens de Amsterdam International Fashion Week, op 18 juli zal er aan de Herengracht 442 van 15.00 uur tot 19.00 uur een bruisende High Heels Pink Prosecco Party plaats vinden ter kick-off van de nieuwe collectie van de Nederlandse Schoenontwerpster Hester Vlamings.

Tijdens het feeszt zal Maaike Schnabel, de ambassadrice van een goed doel ter bestrijding van borstkanker een speciaal door Hester ontworpen Pink Pump overhandigd krijgen.

Maar geen feest zonder muziek en bubbels. Dus verzorgen jazz-band The Red Shoes en Chasin’ the Cool-saxofoniste Renske Elzerman en DJ Ricky Rivaro the Red Shoes de muziek van de avond en zal er volop prosecco geschonken worden.

In samenwerking met Tiga-Tiga, Noe Pumps en Boots Shoes is het tevens mogelijk om High Heels aan te schaffen waarbij een deel van de opbrengst naar de stichting Woman In Need zal gaan. Deze stichting biedt trainingen aan vrouwen die mishandeld en misbruikt zijn of op welke andere manier hun eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn kwijtgeraakt. W.I.N. is een belangrijk onderdeel van Mrs.Globe. Een groot aantal Misses van Mrs. Globe zullen daadwerkelijk aanwezig zijn op de High Heels Pink Prosecco Party, na in style gearriveerd te zijn in een limousine.

Kaarten zullen (beperkt) te koop zijn aan de deur, verzorgd door de mannen van Tsap voor slechts €10,- (inclusief Pink Prosecco en verdere catering )

Het feest duurt van 15.00u en 19.00u en vindt plaats aan de Herengracht 442.

Lees ook:Hester Vlamings toont succesvolle nieuwe schoenencollectie
Lees ook:Manfield lanceert pump met roze zool
Lees ook:Kick off your heels…..
Lees ook:Creëer je foutste look voor de Anti Fashion Party
Lees ook:Roze parels voor een goed doel

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “High heels pink prosecco party op 8 augustus

 1. Hester Vlamings

  Hallo Tess, hallo lezers van Fashion.Blog,
  Super dat dit bericht erop staat, maar wegens tragische overmacht konden de schoenen niet op tijd verstuurd worden: hakken moesten opnieuw besteld worden in Italie, heel heel erg vervelend allemaal.
  Anyhoo;
  De party is NIET gecancelled, maar gewoon verzet naar 8 augustus en alles en iedereen komt nog steeds optreden voor het goede doel: Women in Need) en iedereen is nog steeds van harte welkom.
  Graag rsvp-en naar [email protected]

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>