Modeshow Jean Paul Gaultier krijgt Marokkaans tintje

Tijdens de fashion week van Parijs toonde Jean Paul Gaultier zijn nieuwste menswear collectie. Behalve dat de ontwerper in deze show als eerste gebruik maakte van 3D-effecten was de show nog op een andere manier bijzonder. De show had namelijk een Marokkaans tintje. En dat hield in dat de modeshow zich afspeelde in een warme hammam in Marrakesh. Bovendien waren in veel van de outfits kaftaninvloeden te zien en waren diverse tunieken voorzien van borduurwerk.

Klik hier voor meer beelden.

Foto: Peter Stigter

Lees ook:Backstage bij Jan Taminiau (AIFW)
Lees ook:Claes Iversen toont sterke zomercollectie vol vlinders
Lees ook:Catwalkkunst voor het goede doel
Lees ook:Catwalktrends SS2010: zwart-wit
Lees ook:Amsterdam Fashion Week Preview: Bas Kosters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>