Gekleurde schoenen voor de man

Wil je deze zomer in stijl genieten dan zijn een paar sterke zomeroutfis onmisbaar. En bij een stijlvolle, zomerse outfit (zeg een linnen broek en een nonchalant shirt) hoort een goed paar schoenen. Maar wat voor schoenen precies?

Een leren paar slippers is natuurlijk aardig, een bootschoen prima en ook een vlotte gymp zal niet misstaan. Maar wil je er juist met je schoenen wat meer uitspringen, dan hebben we een topadresje voor je.

Fin’s for Him verkoopt de meest stijlvolle, gekleurde loafers. Voor iedere denkbare outfit heeft Fin’s for Him een bijpassende kleur schoen. De schoenen worden geproduceerd in een fabriek in Portugal en zijn verkrijgbaar in leren en suède varianten.

De oprichtster van dit label, Alexandra Finlay, werkte voorheen als assistent van Vogue’s gevreesde Anna Wintour. En dat zou wel eens een rol kunnen hebben gespeeld in haar succes. De kleurrijke Fin’s for Him worden namelijk al gedragen door Sting, Bradley Cooper, Bruce Willis, Zac Efron, Ashton Kutcher, de zangeres van Westlife, Jonathan Ross, David Hasselhoff en Frank Lampard. Zelfs mode-ontwerpers Valentino en Matthew Williamson gingen overstag.

Alle reden dus om je immer bruin- of zwartkleurige schoeisel deze zomer eens te verruilen voor een in-het-oog-springend kleurig paar.

Lees ook:Mode of misser: Een zomeroutfit? Daar moet je wel over nadenken!
Lees ook:Laat je Kerel thuis op Schoenenjacht
Lees ook:Show some hardware!
Lees ook:Aldo sleehakken zijn de Vogue schoenen van deze zomer
Lees ook:Marokkaanse mannenslippers zijn dé schoenenhype in Amerika

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gekleurde schoenen voor de man

  1. Jac Hensen

    Lekker gekleurd voor de zomer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>