NIKE lanceert nieuw winkelconcept in Amsterdam

Mode en creativiteit liggen in elkaars verlengde en gaan dus heel goed samen, dat bewees ook Nike deze week. Het sportmodelabel opende vrijdagavond een nieuwe winkel/een nieuw platform voor artiesten in Amsterdam.

In de conceptstore Precinct 5 opende Nike vrijdag 21 mei een winkel vol met sportartikelen. Tegelijkertijd werd er van start gegaan met Nike Stadiums, een platform dat een podium zal bieden aan kunstenaars en artiesten.

Naast sneakers, joggingbroeken, hippe overhemden, cappuchontruien en talloze winkelrekken opgebouwd uit kubussen was er op de nieuwe locatie dan ook kunst te zien van 6 verschillende artiesten. Eén van de kunstwerken zal uiteindelijk op een vlag worden gedrukt en op het veld worden gelegd bij de laatste oefenwedstrijd van het Nederlands elftal. Maar niet alleen tijdens het WK is er bij de conceptstore kunst te vinden.

Benieuwd naar wat dit nieuwe project van Nike nu precies inhoudt?
Check onderstaande collage en ga vooral even langs de winkel als je in Amsterdam bent.

De conceptstore bevindt zich aan de Singel 459, in Amsterdam.

Foto’s: Tess van Daelen

Lees ook:Hoodie uit 1977 in nieuw jasje
Lees ook:ALL THE LUCK IN THE WORLD OPENT DERDE WINKEL
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: conceptstores Aaiko en American Vintage
Lees ook:Ace & Tate lanceert Creative Fund
Lees ook:Yolanthe Sneijder Cabau is het campagne model voor sloggi’s “Good Luck in Brazil” WK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>