Lara Stone cover genomineerd voor cover van ‘t jaar

Vorig jaar december sierde Nederlands topmodel Lara Stone de cover van Vogue. Dat ze er prachtig uitzag, was wel duidelijk. Nu blijkt die cover ook nog eens genomineerd te zijn voor de Maggies, een prijs voor de beste tijdschrift-covers.

De Vogue cover met Lara Stone was vooral erg bijzonder omdat het het klassieke glamour-gevoel gaf aan de editie die rond kerst uit kwam. De cover werd gefotografeerd door Mario Testino en Lara Stone droeg een haute couture jurk van Dior. Die drie factoren (topfotograaf, topmodel en topdesigner) gecombineerd, moeten toch haast wel een prijs opleveren?

De prijs voor Magazine Cover of the Year wordt op 21 juni uitgereikt.

Hier kun jij op je favoriete cover stemmen.

Lees ook:Doutzen kust Lara Stone op cover Nederlandse Vogue
Lees ook:Lara Stone op cover tweede Nederlandse Vogue
Lees ook:Lara Stone in Toscane voor Amerikaanse Vogue
Lees ook:Lara Stone in de rol van Elizabeth Taylor voor V magazine
Lees ook:Lara Stone naakt op cover Love magazine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>