Jeremy Scott-tas voor Longchamp

Kate Moss is niet de enige die voor Longchamp ontwerpt. De Amerikaanse mode-ontwerper Jeremy Scott maakt al sinds 2006 jaarlijks zijn eigen versie van de reistas genaamd Le Pliage. Ieder seizoen geeft hij de tas een voor hem kenmerkend en humoristisch printje. Hij kiest daarvoor meestal de drukste print uit zijn nieuwste Pret-a-porter collectie (zie afbeelding hieronder).

Voor de Herfst van 2010, prijken er op zwart katoenen canvas gouden plaatjes met Jeremy Scott’s naam, logo, portret en kleerhanger die zijn naam draagt. De nieuwste tas werd al aan het publiek voorgesteld tijdens de New York Fashion Week en is vanaf 1 juni in gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij Colette in Parijs. Vanaf 1 juli wordt de tas ook verkocht in alle Longchamp boetieks.

Over Jeremy Scott
Jeremy Scott studeerde aan de vermaarde Pratt University in Brooklyn, New York. Op amper 21jarige leeftijd brengt hij een eigen kledinglijn en trekt in 1997 naar Parijs, waar hij meteen furore maakt. Zijn creaties zijn sterk beïnvloed door de popcultuur. Zijn stijl is gedurfd en non-conformistisch. Hij is een veelzijdig kunstenaar met een enorm ego en weet te overtuigen. Hij werkte samen met talrijke popartiesten, haalde de covers van de grootste modebladen en heeft een plaats veroverd naast de allergrootsten uit de modewereld. Sedert 2007, werkt Jeremy Scott geregeld samen met Longchamp.

Foto 1: de tas

Foto 2: een outfit uit de herfst/winter collectie van Jeremy Scott

Foto: Style.com

Lees ook:JEREMY SCOTT & CARA DELEVINGNE ONTHULLEN MAGNUM X MOSCHINO COLLECTIE IN CANNES
Lees ook:STYLEBOP.com LANCEERT MOSCHINO SS ‘15 CAPSULE COLLECTIE
Lees ook:Scott Schuman a.k.a. The Satorialist voor GANT
Lees ook:The Satorialist in boekvorm
Lees ook:Kanye West stelt teleur met eerste officiële damescollectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>