De Jazz schoen is deze lente hartstikke hip!

Stel je houdt van platte schoenen maar ballerina’s vind je te zoet, loafers te kakkineus en een simpele instapschoen te saai dan is de Jazz schoen voor jou de uitkomst! De schoen biedt comfort en stijl en is hot dit seizoen. De schoen vormt een simpele en moderne versie van de Oxford schoen van afgelopen winter.

De zool van de originele jazz dansschoen bestaat uit twee delen om de danser grip en veel bewegingsruimte voor de voet te geven. De hippe variant heeft een zool uit een stuk en is in diverse knalkleuren verkrijgbaar. Het bekende dansschoenenmerk Repetto, favoriet bij Serge Gainsbourg die wel 30 paar per jaar versleet, is de trendsetter van deze schoen. Het merk brengt bijna ieder jaar wel een speciale versie op de mark. Het best verkochte model was de  Jackson Jazz van 2009.

Je kunt de Jazz schoen het best dragen bij een broek die opgerold is en de schoen goed laat zien. Aangezien het een mannelijke schoen is, kun je er prima je boyfriend jeans en je boyfriend blazer bij aantrekken. De lange en slanke vrouw kan de schoen zelfs met rokjes en shorts aan, maar dat is niet voor iedereen weggelegd.

Door: Cynthia Nieuwendijk

Foto’s: Sienna Miller via x17online.com en net-a-porter.

Schoenen: Marc Jacobs, Burberry, Louboutin en Labour of love.

Voor meer schoenentrends klik hier.

Lees ook:Celebs gaan voor boyfriend jeans
Lees ook:Zomerkleding draag je ook in de herfst
Lees ook:De boyfriend look op een vrouwelijke manier
Lees ook:Show some hardware!
Lees ook:How to wear: de nieuwe Western Boot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>